Tractament i depuració d'aigua

Tecno Aguas Asesores s.l. – Tractament d’aigües

Desde 1985, TECNO-AGUAS ASESORES, S.L. dedica la seva activitat a l’estudi, disseny i subministrament d’equips i accessoris per al tractament de l’aigua.

La nostra activitat es desenvolupa tant en l’àmbit domèstic com industrial, adequant-se a les necessitats dels nostres clients.

Podem trobar els nostres equips instal·lats en els més diversos sectors: habitatges, hostaleria, instal·lacions esportives, metal·lúrgica, plàstics, indústria alimentària i indústria en general, residències, etc. oferint les millors solucions en els nostres serveis: Descalcificació, Osmosi inversa, Filtració, Decloració, Depuració d’aigües residuals, Dosificació i control de productes químics.

L’aigua més pura

Desde fa més de 20 anys, TECNO-AGUAS ASESORES, S.L., dedica la seva activitat a l’estudi, disseny i subministrament d’equips i accessoris per al tractament de l’aigua.

La nostra activitat es desenvolupa tant en l’àmbit domèstic com industrial, adequant-se a les necessitats dels nostres clients, estant els nostres equips instal·lats en els més diversos sectors: habitatges, hostaleria, instal·lacions esportives, metal·lúrgica, plàstics, alimentàries i indústria en general.

Descalcificadors
compactes

Descalcificadors
industrials

Dosificació
i control

Osmosi
inversa

Altres
tractaments