SAT

A Tecno-Aguas ens centrem principalment en proporcionar un servei pròxim i eficaç als nostres clients ja sigui en assessorament, manteniment d’instal·lacions pròpies o de tercers, planificacions o en la posada en marxa d’equips de tractaments d’aigües.

Així doncs no tan sols ens limitem al subministrament dels equips, sinó que orientem des de l’inici del projecte sobre el tractament adequat a cada necessitat, accessoris requerits, instal·lació recomenada, previsió i càlcul dels paràmetres de funcionament per l’obtenció del millor rendiment material i econòmic.

Els serveis que posem a la seva disposicó són els següents:

Servei Tècnic Post-venda: disposem d’accessoris i recanvis originals per solventar qualsevol eventualitat, per obtenir un rendiment òptim i satisfactori, així com el manteniment adequat dels equips subministrats.

Servei Tècnic: sempre que ens sigui possible, solucionem els problemes dels seus equips encara que no hagin estat subministrats per la nostra empresa, posant-los a punt i reparant aparells de diverses marques (AUTOTROL, SIATA, FLECK, KINETICO, CLACK, etc.) amb els recanvis originals.

Servei de subministrament de sal per a descalcificadors.

Servei de canvi de cartutxos i membranes d’equips d’osmosi inversa.